Gartnerlokka

Neste visning:

Torsdag, 24. mai →

Grønne oppganger

Levende vegger

For å skape et organisk liv også innendørs, monterer vi en plantevegg i alle inngangspartiene med levende planter. Disse vil holdes i live av plantebelysning og et vanningssystem som tilfører næring.

Parkering

Trygg parkering og bilfrie grøntområder

 • parkering

  Når vi snakker om parkering på Gartnerkvartalet, er det faktisk fraværet av biler som er av størst betydning. Bilen vil være trygt plassert i parkeringsanlegget under bakken, og kan praktisk nås via heis. Dette gjør at de store uteområdene tilrettelegges for mennesker i stedet for biler.

Fortrinn i barnehage

Barnehage rett rundt hjørnet

 • barnehage

  Fortrinnsrett for beboere

  Kjøpere får fortrinnsrett i kunnskapsbarnehagen Espira Gartnerløkka, som ligger skrått over gaten fra Gartnerkvartalet. I denne barnehagen blir barn som bor på Gartnerløkka og i Gartnerkvartalet prioritert ved opptak. Fortrinnsretten forutsetter ledige plasser.

 • espira-gartnerlokka3

  Store lekeområder

  Barnehagen har store lekeområder. Her er det apparater hvor barna kan klatre, balansere, grave og skli, samtidig som arealene er fleksible nok til å gi fantasien fritt spillerom. Utenom barnehagens åpningstider er barnehageparken åpen for bruk.

Næringslokaler

Store næringslokaler på gateplan

 • blomsterbutikk

  Lokaler på ca. 200 m²

  De fire husene som vender mot Lørenveien har alle næringslokaler i første etasje. Lokalene er på rundt 200 m² hver, og vil kunne huse spennende butikker eller kanskje en kafé?