Gartnerlokka

Neste visning:

Søndag, 08. desember →

Interiør

Stilren innredning,
tilpasset hverdagen

Vi er opptatt av å levere en stilren og fleksibel leilighet som du kan sette ditt eget preg på. Derfor innredes kjøkken og baderom i moderne, nøytrale farger. På grunn av byggeplassens fremdrift er nå tilvalgsfristen utløpt for alle bygg unntatt Hus 8, hvor det fortsatt er mulig å gjøre enkelte endringer.

 

 • bad

  Moderne bad

  Badene leveres med gulvvarme, og fliser på vegg og gulv. 20 × 40 cm hvit flis på vegg, og kvadratiske, mørk grå gulvflis. Klosettet er vegghengt med innkasset sisterne. Benkeplate med servant, speilskap med belysning og servantskap med skuffer. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjvegger i glass.

 • kjøkken

  Kvalitetskjøkken

  Som standard får kjøkkeninnredningen slett, gråmalt innredning (farge NCS S 4000‑N). Fargen kan kostnadsfritt endres til hvit, lys grå eller mørk grå. Benkeplatene kommer i laminat i utførelse «Grå marmor». Overskapene er 86,4 cm høye, og overkanten av overskapene er 227,8 cm fra gulvet. Det tilrettelegges for integrerte hvitevarer. Disse kan bestilles som tilvalg av kjøkkenleverandøren for Hus 8. Kjøkkenløsningen vil variere for de ulike leilighetstypene.

 • parkett

  Gulv

  Vi leverer 1-stavs eikeparkett som standard i alle leilighetene, og det er mulig til å endre til andre utførelser som tilvalg i Hus 8.