Gartnerlokka

Neste visning:

Søndag, 17. november →

Interiør

Stilren innredning,
tilpasset hverdagen

Vi er opptatt av å levere en stilren og fleksibel leilighet som du kan sette ditt eget preg på. Derfor innredes kjøkken og baderom i moderne, nøytrale farger. På grunn av byggeplassens fremdrift er nå tilvalgsfristen utløpt for alle bygg unntatt Hus 8.

 

 • bad

  Moderne bad

  Badene leveres med gulvvarme, og fliser på vegg og gulv. 20 × 40 cm hvit flis på vegg, og kvadratiske, mørk grå gulvflis. Klosettet er vegghengt med innkasset sisterne. Benkeplate med servant, speilskap med belysning og servantskap med skuffer. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjvegger i glass.

 • kjøkken

  Kvalitetskjøkken

  Som standard får kjøkkeninnredningen slett, gråmalt innredning (farge NCS S 4000‑N). Fargen kan kostnadsfritt endres til hvit, lys grå eller mørk grå. Benkeplatene kommer i laminat i utførelse «Grå marmor». Overskapene er 86,4 cm høye, og overkanten av overskapene er 227,8 cm fra gulvet. Det tilrettelegges for integrerte hvitevarer. Disse kan bestilles som tilvalg av kjøkkenleverandøren for Hus 8. Kjøkkenløsningen vil variere for de ulike leilighetstypene.

 • parkett

  Gulv

  Vi leverer 1-stavs eikeparkett som standard i alle leilighetene, og det er mulig til å endre til andre utførelser som tilvalg i Hus 8.

Hybelløsning

Leiligheter med mulighet for adskilt hybel

Våre behov endres med livene vi lever. Noen ganger kan du trenge mye plass, andre ganger lite – alt etter hvilken fase du er i. Da er det praktisk med en fleksibel leilighet. Som tilvalg, kan det ene soverommet i noen leiligheter gjøres om til en hybel med kjøkkenkrok og eget bad.

Hybelløsning er et tilvalg for leilighetstype Q og R i Hus 8 og leilighetstype G i Hus 5 (se boligvelger).

 • sofa3

  Hybelløsning

  I flere av de største leilighetene er det mulig å bestille innredning av en hybel som tilvalg. En slik hybelløsning gir mulighet for å leie ut en separat del skattefritt

 • hjemmekontor

  Hjemmekontor

  Den separate delen av leiligheten kan også bli et perfekt hjemmekontor. Veien til jobb blir minimal, og samtidig får du en adskilt arbeidsplass med færre distraksjoner enn hva mange kanskje forbinder med det å jobbe hjemmefra.