Gartnerlokka

Neste visning:

Torsdag, 24. mai →

Interiør

Stilren innredning,
tilpasset hverdagen

Vi er opptatt av å levere en stilren og fleksibel leilighet som du kan sette ditt eget preg på. Derfor innredes kjøkken og baderom i moderne, nøytrale farger.

 

 • bad

  Moderne bad

  Leveres med gulvvarme og fliser på vegg og gulv. 20 × 40 cm hvit flis på vegg, og mørk grå gulvflis. Vegghengt klosett med innkasset sisterne. Servant og skap med skuffer samt speilskap med belysning. Opplegg for vaskemaskin. Dusjvegger i glass.

 • kjokken

  Kvalitetskjøkken

  Gråmalt innredning med slette fronter. Laminert benkeplate med avrundet forkant og i utførelse «Drivved». Det tilrettelegges for integrert komfyr og nedfelling av koketopp. Disse kan bestilles som tilvalg av kjøkkenleverandøren.

 • parkett

  Gulv

  I hus 3, og 5 leverer vi 1-stavs eikeparkett med v-fas som standard, og det er mulig til å endre til andre utførelser som tilvalg.

Hybelløsning

Leiligheter med mulighet for adskilt hybel

Våre behov endres med livene vi lever. Noen ganger kan du trenge mye plass, andre ganger lite – alt etter hvilken fase du er i. Da er det praktisk med en fleksibel leilighet. Som tilvalg, kan det ene soverommet i noen leiligheter gjøres om til en hybel med kjøkkenkrok og eget bad.

Hybelløsning er et tilvalg for leilighetstype G i Hus 5 (se boligvelger).

 • sofa3

  Utleiedel

  Flere av de største leilighetene kan stykkes opp i to fullverdige boliger. Gjennom en hybelløsning kan du leie ut en separat del skattefritt.

 • hjemmekontor

  Hjemmekontor

  Den separate delen av leiligheten kan også bli et perfekt hjemmekontor. Veien til jobb blir minimal, og samtidig får du en adskilt arbeidsplass med færre distraksjoner enn hva man kanskje forbinder med det å jobbe hjemmefra.

Penthouse

Bo i toppetasjen
med egen takterrasse

I en penthouse-leilighet kan du leve som kongen på haugen, med utsyn i retning Holmenkollen, Ekeberg og Grefsen. Høyden vil gjøre dette til stedet å være for å nyte de siste solstrålene de sene og late sommerdagene. Her kan du også montere kasser for grønnsaksdyrking i høyden.

Se de ledige penthouse-leilighetene i boligvelgeren for Hus 3 og Hus 4.