Gartnerlokka

Neste visning:

Torsdag, 27. desember →

Interiør

Stilren innredning,
tilpasset hverdagen

Vi er opptatt av å levere en stilren og fleksibel leilighet som du kan sette ditt eget preg på. Derfor innredes kjøkken og baderom i moderne, nøytrale farger.

 

 • bad

  Moderne bad

  Badene leveres med gulvvarme, og fliser p. vegg og gulv. 20 × 40 cm hvit flis på vegg, og kvadratiske, mørk grå gulvflis. Klosettet er vegghengt med innkasset sisterne. Benkeplate med servant, speilskap med belysning og servantskap med skuffer. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjvegger i glass. Det blir mulig å gjøre tilvalg også på badet. Alternativene beskrives i tilvalgsbrosjyren.

 • kjokken

  Kvalitetskjøkken

  Som standard får kjøkkeninnredningen slett, gråmalt innredning (farge NCS S 4000‑N). Fargen kan kostnadsfritt endres til hvit, lys gr. eller mørk grå. Benkeplatene kommer i laminat i utførelse «Grå marmor». Overskapene er 86,4 cm høye, og overkanten av overskapene er 227,8 cm fra gulvet. Det tilrettelegges for integrert ovn og nedfelling av platetopp. Disse kan bestilles som tilvalg av kjøkkenleverandøren. Kjøkkenløsningen vil variere for de ulike leilighetstypene.

 • parkett

  Gulv

  Vi leverer 1-stavs eikeparkett som standard i alle leilighetene, og det er mulig til å endre til andre utførelser som tilvalg.

Hybelløsning

Leiligheter med mulighet for adskilt hybel

Våre behov endres med livene vi lever. Noen ganger kan du trenge mye plass, andre ganger lite – alt etter hvilken fase du er i. Da er det praktisk med en fleksibel leilighet. Som tilvalg, kan det ene soverommet i noen leiligheter gjøres om til en hybel med kjøkkenkrok og eget bad.

Hybelløsning er et tilvalg for leilighetstype H og K i Hus 6 (se boligvelger).

 • sofa3

  Utleiedel

  I flere av de største leilighetene er det mulig å bestille innredning av en hybel som tilvalg. En slik hybelløsning gir mulighet for å leie ut en separat del skattefritt

 • hjemmekontor

  Hjemmekontor

  Den separate delen av leiligheten kan også bli et perfekt hjemmekontor. Veien til jobb blir minimal, og samtidig får du en adskilt arbeidsplass med færre distraksjoner enn hva man kanskje forbinder med det å jobbe hjemmefra.

Penthouse

Bo i toppetasjen
med egen takterrasse

I en penthouse-leilighet kan du leve som kongen på haugen, med godt utsyn. Høyden vil gjøre dette til stedet å være for å nyte de siste solstrålene de sene og late sommerdagene. Her kan du også montere kasser for grønnsaksdyrking i høyden.

Se de ledige penthouse-leilighetene i boligvelgeren for Hus 3 og Hus 7.