Gartnerlokka

Balkonger

Eget uterom til alle!

 • balkong

  Romslige balkonger

  Balkongene kommer i ulike størrelser og former. Her legges tremmegulv i tre, og rekkverkene utføres i lakkert metall og glass. Skjermveggene vil være i opalglass.

 • gartnerkvartalet-markterrasse

  Markterrasser

  En del leiligheter i første etasje får en ekstra kvalitet som mange nok vil sette pris på. Her vil nemlig alle ha romslige og private uteplasser, noe som gir en herlig frihetsfølelse.

 • dyrke

  Hageparseller

  Det er godt å kunne styre og stelle, spesielt i sin egen hage. Noen leiligheter i første etasje har derfor en hageflekk i tilknytning til markterrassen. De felles uteområdene blir da nesten som en utvidet del av hagen, noe som gjør det mulig for de små å komme og gå som de selv vil.

 • takterrasse

  Private takterrasser

  Vi tilbyr kun noen få leiligheter med privat takterrasse. Her får du det som kongen på haugen, med godt utsyn. Nyt den siste kveldssola over Oslo de sene og late sommerdagene.

 • plantekasser

  Smarte plantekasser til rabattert pris

  Vi har inngått et samarbeid med BEDD der kjøpere i Gartnerkvartalet får anledning til å kjøpe BEDD plantekasser til rabattert pris. Plantekassene er på hjul, og man kan velge mellom sort, hvit eller stålfarget utførelse. Vi ønsker å videreføre dette samarbeidet slik at alle kjøpere i prosjektet får dette tilbudet, men må ta et lite forbehold om endringer. BEDD er et norskprodusert system spesielt egnet for dyrking på balkong eller terrasse. Plantekassene er laget i stål, og er både fleksible og estetiske.

Felles uterom

10 mål med frodige uteområder

Byggene er organisert rundt en stor gårdspark. I tillegg er det uteområder mellom de enkelte byggene, som vi kaller mellomtun. Dette gir samlet 10 mål å boltre seg på, for liten og stor.

Vi har lagt mye tanke i uterommene i Gartnerkvartalet. I gårdsrommet plasserer vi blant annet bevisst elementer i bakken som skal skape noe visuelt spennende å titte ned på fra etasjene over. Vi installerer også levende plantevegger i oppgangene.

Fasadene får en variert utforming og materialbruk, som gjerne trekker tankene mot norske fjell og natur. Vi ønsker å legge til rette for en best mulig hverdag for våre beboere, både i fellesarealene og de private områdene.

Midtparken
Det tegnes ut et sentrum ved den seks mål store midtparken, hvor det skal ligge balløkke, lekeplass, pergola med grill, utendørs amfi og dyrkingsparseller for beboere med grønne fingre. I midtparken vil det også komme stemningsskapende fontener.

Se uterommet i 360°→

Utomhusplan for Gartnerkvartalet

Aktivitet og lek

Aktiviteter for store og små

 • sklie

  Lekeplasser

  De aller minste beboerne skal også få sitt, med både lekestativer og sandkasser.
  Når vi velger lekestativene, tar vi hensyn til både spennende lekeløsninger, farger, former og sikkerhet. Stativene plasseres på farget gummidekke og sand. Fargevalget blir en naturlig fortsettelse av den generelle fargepaletten i boligprosjektet.

 • parsellhage

  Egen dyrkingsparsell

  For beboere som ønsker det, vil vi etablere et visst antall parseller der man får mulighet til å prøve sine grønne fingre. Vi tenker at dette vil være til glede for den enkelte, men at også fellesskapet vil kunne sette pris på enda grønnere utearealer.

 • klatreportalen

  Klatreportalen

  Er du av den vågale typen? Midt i Hus 8 knyttes Gartnerkvartalet sammen med det øvrige nabolaget med en to etasjer høy portal. Her kommer det en klatrevegg til fri bruk for de sprekeste og mest fryktløse beboerne.

 • ballokke

  Balløkke

  I tilknytning til den store midtparken etablerer vi et område hvor man kan bedrive fysisk aktivitet, og spille fotball, basketball eller noe annet. Her kan alle hive seg med, noe som vil skape grobunn for godt naboskap på en litt lettere og raskere måte.

Grønne elementer

En levende gårdspark

 • luneprivatesoner

  Lune og private soner

  I gårdsparken lager vi pusterom hvor du kan sette deg ned med en god bok eller bare ligge rett ut på gresset. Her kan du trekke deg tilbake eller invitere favorittnaboen din med på en kaffe.

 • blomsterlukt

  Frodige planter og grønne tunneller

  I gårdsparken fokuserer vi på det grønne og frodige, skiftende årstider og på plantevalg som kan gi opplevelser. Vi vil blant annet bruke klatreplanter til å lage lengre og korte gangportaler, som en form for grønne tuneller.

 • pergola

  Sitteområder, grill- og spiseplasser

  I hovedparken vil vi etablere små og nære, intime og halvprivate rom der du kan ha selskap, feire bursdager eller bare spise middagen ute i det fri.

 • nivaa

  Naturlig kupert landskap

  Normen i nye boligprosjekter er å jevne alt med jorden slik at det blir enkelt og effektivt å bygge. Dette gir ofte pregløse oppholdsrom hvor det gjerne er flatt og kjedelig. Vi vil forsøke å beholde og gjenskape det naturlige landskapet i uteområdene, noe som vil gi en høydevariasjon på hele seks meter.

 • vannskulpturer

  Fontener

  Vann i bevegelse vil være et interessant innslag på de varierte uteområdene. Fontenene vil fungere som små, lyssatte skulpturer i konstant bevegelse.

 • GRONNE_VEGGER

  Grønne vegger i oppgangene

  I alle oppgangene vil du finneplantevegger med levende planter, som en
  naturlig forlengelse av de frodige uteområdene. Planteveggene holdes i live av et vanningssystem som også tilfører næring. Stell og vedlikehold av planteveggen blir ivaretatt gjennom en serviceavtale tegnet på vegne av borettslaget.