Gartnerlokka

Neste visning:

Torsdag, 24. mai →

Balkonger

Eget uterom til alle!

 • balkong

  Romslige balkonger

  Balkongene kommer i ulike størrelser og former. Her legges tremmegulv i tre, og rekkverkene utføres i lakkert metall og glass. Skjermveggene vil være i opalglass.

 • utesofa

  Markterrasser

  En del leiligheter i første etasje får en ekstra kvalitet som mange nok vil sette pris på. Her vil nemlig alle ha romslige og private uteplasser, noe som gir en herlig frihetsfølelse.

 • dyrke

  Hageparseller

  Det er godt å kunne styre og stelle, spesielt i sin egen hage. Noen leiligheter i første etasje har derfor en hageflekk i tilknytning til markterrassen. De felles uteområdene blir da nesten som en utvidet del av hagen, noe som gjør det mulig for de små å komme og gå som de selv vil.

 • takterrasse

  Private takterrasser

  Vi tilbyr kun noen få leiligheter med privat takterrasse. Her får du det som kongen på haugen, med utsyn i retning fjorden, Holmenkollen, Ekeberg og Groruddalen. Nyt den siste kveldssola over Oslo de sene og late sommerdagene.

Felles uterom

Et frodig byliv med 10 mål uteområder

Byggene er organisert rundt en stor gårdspark. I tillegg er det uteområder mellom de enkelte byggene, som vi kaller mellomtun. Dette gir samlet 10 mål å boltre seg på, for liten og stor.

Utomhusplan for Gartnerkvartalet

Aktivitet og lek

Aktiviteter for store og små

 • parsellhage

  Dyrkingsparseller

  For beboere som ønsker det, vil vi etablere et visst antall parseller der man får mulighet til å prøve ut sine grønne fingre. I tillegg til å være positivt for den enkelte, gir det også fine ringvirkninger for aktiviteten i den felles gårdsparken.

 • sklie

  Lekeplasser

  De aller minste beboerne skal også få sitt, med både lekestativer og sandkasser. Vi tenker spennende lekeløsninger, farger og former. Stativene plasseres på farget gummidekke eller sand, og det blir lagt stor vekt på sikkerhet.

 • ballokke

  Balløkke

  I tilknytning til den store midtparken etablerer vi et område hvor man kan bedrive fysisk aktivitet, og spille fotball, basketball eller noe annet. Her kan alle hive seg med, noe som vil skape grobunn for godt naboskap på en litt lettere og raskere måte.

Grønne elementer

En levende gårdspark

 • blomsterlukt

  Planter og grønne portaler

  I gårdsparken fokuserer vi på det grønne og frodige, skiftende årstider og på plantevalg som kan gi opplevelser. Vi vil blant annet bruke klatreplanter til å lage lengre og korte gangportaler, som en form for grønne tuneller.

 • pergola

  Sitteområder, benker og bord

  Vi er opptatt av å skape naturlige oppholdsplasser. Det mest sentrale av disse er pergolaen midt i gårdsparken, med benker, bord og grill.

 • nivaa

  Naturlig kupert landskap

  Normen i nye boligprosjekter er å jevne alt med jorden slik at det blir enkelt og effektivt å bygge. Dette gir ofte pregløse oppholdsrom hvor det gjerne er flatt og kjedelig. Vi vil forsøke å beholde og gjenskape det naturlige landskapet i uteområdene, noe som vil gi en høydevariasjon på hele seks meter.

 • dansendestier

  Dansende stier

  Langs stiene, som er gårdsparkenes livsårer, legger vi ned runde tråkkeheller i varierende størrelser. Disse vil gi visuelle variasjoner, samtidig som de kan brukes til å hoppe paradis, eller som veiviser på veien hjem.

 • vannskulpturer

  Fontener

  Ved å montere munnstykker i bakken kan vi tilføre elementer med vann i bevegelse. Vannet vil fungere som små, lyssatte skulpturer i konstant bevegelse.